Det här är Naprapatiska Institutet

Efter nästan ett års förberedelser kan vi från och med 1 mars 2017 äntligen säga att Naprapatiska Institutet är verklighet. Hurra!

Vi som grundat Naprapatiska Institutet heter Jonas Parandian, Henrique de Sousa och Peter Henningsson och vi har tidigare drivit kliniker i både Sverige och Norge. Nu har vi handplockat Sveriges vassaste naprapater, som står redo att hjälpa dig.

Alla våra naprapater vidareutbildas kontinuerligt och ligger i framkant när det gäller effektiva behandlingstekniker och träningsupplägg. Var och en av dem besitter specialistkunskaper, så om du är osäker på vem du ska gå till kan du mejla oss på
info@naprapatiska.se, så kan vi para ihop dig med den naprapat som vi tror kommer kunna hjälpa dig allra bäst.

 

Det är vi som är Naprapatiska Institutet!

Naprapatiska Institutet är en plats för energifyllda naprapater, som brinner för att hjälpa folk. Vår vision är att kunna erbjuda Sveriges mest effektiva behandlingar som inte bara uppnår, utan även överträffar patientens mål och förväntningar. Vi vill att du som patient ska uppleva en märkbar förändring och förbättring när du varit hos oss.

Som patient på Naprapatiska Institutet får du inte bara behandling, utan också en individuell vårdplan med en behandlingsstrategi. Vi vet nämligen att rörelse läker kroppen, men på rätt sätt och i rätt dos. Vi strävar alltid efter att du som pateint ska bli starkare och friskare än du var innan du kom till oss. Går du till oss på Naprapatiska Institutet kan du vara trygg i att du får Sveriges vassaste naprapatbehandlingar, oavsett vilket besvär du har i rörelseapparapen.

Det känns underbart att dra igång på allvar! Oavsett om du inte varit hos oss tidigare eller är en gammal patient, så hoppas vi du kommer och besöker någon av våra fem kliniker. Nu när vi är nyöppnade har vi dessutom några kul kampanjer, som är värda att spana in. Livet är för kort för att ha ont – så gör ryggen, nacken, musklerna och lederna en tjänst. Kom till oss! Vi är noga med detaljer och skräddarsyr behandlingen efter dina behov. Du kommer inte att bli besviken.

Vart finns Naprapatiska Institutets kliniker?

Vi har 5 kliniker i Stockholmsområdet:

Vi ses på behandlingsbänken, välkommen!