Välkommen till Naprapatiska Institutet

Vi har fem kliniker i Stockholmsområdet. Våra naprapater är utbildade på Naparapathögskolan i Stockholm och legitimerade av Socialstyrelsen. Eftersom vi brinner för att kunna hjälpa våra patienter reser vi över hela världen för att vidareutbilda oss, vilket gör att vi kan erbjuda en mängd olika specialistkompetenser som du inte kan hitta någon annanstans i Sverige. Är du patient hos oss kan du räkna med att få hjälp på bästa sätt, oavsett var i kroppen du har ont.

Historik

Naprapatiska Institutet startades 2017 av Peter Henningsson, Jonas Parandian (numera mer känd som @naprapatjonas på Instagram) och Henrique de Sousa. Tidigare har de drivit naprapatkliniker både i Sverige och Norge, men kände att de ville mer. De ville skapa en plats för likasinnade naprapater med samma glöd och energi. Då föddes Naprapatiska Institutet.

Vision och mål

Vår vision är att kunna erbjuda Sveriges absolut effektivaste behandlingar som inte bara uppnår, utan även överträffar patientens mål och förväntningar. Vi vill att du som patient ska uppleva en märkbar förändring och förbättring när du varit hos oss. Att leva som man lär är viktigt för oss eftersom vi vill inspirera våra patienter. Därför värdesätter vi kontinuerliga utbildningar både internt samt externt av tongivande och ledande hälsoprofiler. Vi lägger också stort fokus på att ta hand om oss själva, både i kropp och själ.  

Vad särskiljer oss

Vi som jobbar på Naprapatiska Institutet brinner för naprapati, träning och hälsa. Vår gemensamma strävan efter att hela tiden förbättra oss och spetsa till vår kompetens gör att vi är några av de bästa naprapaterna i landet. Vi lägger stor vikt på hantverket så att du ska få den bästa behandlingen av din rygg, dina muskler och leder. Vi är noga med detaljer och individanpassar våra behandlingar för att nå optimala resultat