Naprapatiska Institutet Åkersberga

I Åkersberga finns Naprapatiska Institutet centralt beläget i Åkersberga Centrum med ingång från Stationsgatan. Vi håller till i Sats Whites lokaler med ingång mitt emot Pressbyrån. Vi är för närvarande två naprapater som dagligen hjälper klienter med både akuta och långvariga besvär med kroppens muskler och leder. På Naprapatiska Institutet Åkersberga lägger vi stor vikt vid att analysera och åtgärda grundorsaken till att dina besvär har uppkommit.  Vi har även tillgång till bra träningsytor och med hjälp av hemövningar och  tränings- och mobilitetsövningar samt uppföljning, förhindrar vi att samma problem uppstår i framtiden. Våra vanligaste behandlingsmetoder är justering och manipulation av leder, muskelbehandling som till exempel pressur och stretching, samt i vissa fall akupunktur och dry-needling. Parkering sker enklast i Åkersberga Centrum

Adresser: 

  1. Åkersberga C: Stationsvägen 33, Ingång i Sats Whites lokaler. Slå dig ned i mysiga soffor eller i massagestolen så hämtar naprapaten dig där.

Pris:
Ett nybesök kostar 730 kronor och tar 45 minuter. Återbesök tar vanligtvis 30min. Vi tar  kort och Swish!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag, 07.00 – 18.30

Fredag 07.00 – 17.00

Varannan Lördag 8-14

ADRESS

Stationsvägen 33 samt Storängstorget 1
184 50 Åkersberga

VÄGBESKRIVNING

Åkersberga C – Gym & Motion White   Ingång mitt emot Pressbyrån

Åkersberga C – Gym & Motion Wellnesscenter
Ingång mitt emot Åkersberga Station

Våra naprapater i Åkersberga

Henrique de Sousa
Henrique de SousaLeg. Naprapat

Henrique har jobbat som naprapat sedan 2008 och äger och driver Naprapatiska Institutets fem kliniker i Stockholmsområdet tillsammans med Jonas Parandian och Peter Henningsson. Han har haft förmånen att få jobba tillsammans med och inhämta kunskap från några av världens främsta inom ortopedisk manuell terapi och rehabiliteringsträning. Henrique har arbetat framgångsrikt med många elitidrottare och har själv en bakgrund som elitfotbollsspelare..

Styrkor

En av Henriques främsta styrkor är att han duktig på att se och behandla patienter ur ett helhetsperspektiv, vilket gör att han ofta uppnår framgång där andra har misslyckats.

Utbildning

Han har vidareutbildat sig inom områden som akupunktur, dry-needling, idrottsskaderehabilitering, kost, träning och kommunikologi. Workshops och internships med Ido Portal, strength & conditioning coach på Poliquin Institute och Nutrition & Lifestyle Coach Level 3 via Chek Institute. Han har även utbildat sig inom Thomson Chiropractic Technique, Axelrehabilitering samt träningsfilosofi med Fighting Monkey.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!” och ”Jag vill kunna springa på stranden och klättra i träd utan smärta med mina barnbarn när jag är 70 år!” 

Emma Arvidsson
Emma ArvidssonLeg. Naprapat
Mer info kommer
Lina Boström
Lina BoströmNaprapat
Att jobba med människor har alltid varit en självklarhet för Emma. Utöver examen från Naprapathögskolan har hon en examen i beteendevetenskap från Mälardalens högskola. Hon har en bakgrund inom fotbollen och för henne ska träning och motion vara roligt. Det är ett sätt att skapa ny energi, men också viktigt för en stark och funktionell kropp.

Styrkor
Hon har ett brett intresse och strävar alltid efter att göra sitt bästa för att hjälpa dig med dina besvär. För att kunna göra det är hon noggrann, ambitiös och engagerad i dig för att kunna skapa en individanpassad behandlings-och rehabiliteringsplan efter dina behov. Detta för att återställa funktion och uppfylla dina mål.

Utbildning
– Naprapathögskolan
– Dipl. Massageterapeut
– Dry Needling
– Personlig tränare

Motto
Tankens kraft och vanans makt.