Naprapat i Åkersberga2019-10-10T05:31:49+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat i Åkersberga

Boka tid
08-54087415

Naprapatiska Institutet Åkersberga

I Åkersberga finns Naprapatiska Institutet på två platser, båda ligger i Åkersberga Centrum med ingång från Stationsgatan. En av lokalerna ligger i nyöppnade Gym & Motion White med ingång mitt emot Pressbyrån, den andra ligger i stora Gym & Motions lokaler med ingång mitt emot Åkersberga Station. Vi är för närvarande två naprapater som dagligen hjälper klienter med både akuta och långvariga besvär med kroppens muskler och leder. På Naprapatiska Institutet Åkersberga lägger vi stor vikt vid att analysera och åtgärda grundorsaken till att dina besvär har uppkommit.  Vi har även tillgång till bra träningsytor och med hjälp av hemövningar och  tränings- och mobilitetsövningar samt uppföljning, förhindrar vi att samma problem uppstår i framtiden. Våra vanligaste behandlingsmetoder är justering och manipulation av leder, muskelbehandling som till exempel pressur och stretching, samt i vissa fall akupunktur och dry-needling. Parkering sker enklast i Åkersberga Centrum

Adresser: 

  1. Åkersberga C: Stationsvägen 33, Ingång i Gym & Motion Whites lokaler. Slå dig ned i mysiga soffor eller i massagestolen så hämtar naprapaten dig där.
  2. Åkersberga C: Storängstorget 1, Ingång i Gym & Motions lokaler. slå dig ned i receptionen så hämtar naprapaten dig där.

Pris:
Ett nybesök kostar 655 kronor och tar 45 minuter. Återbesök tar vanligtvis 30min. Självklart tar vi kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag, 07.00 – 18.30

Fredag 07.00 – 17.00

Varannan Lördag 8-14

ADRESS

Stationsvägen 33 samt Storängstorget 1
184 50 Åkersberga

VÄGBESKRIVNING

Åkersberga C – Gym & Motion White   Ingång mitt emot Pressbyrån

Åkersberga C – Gym & Motion Wellnesscenter
Ingång mitt emot Åkersberga Station

Våra naprapater i Åkersberga

Henrique de Sousa
Henrique de SousaLeg. Naprapat

Henrique har jobbat som naprapat sedan 2008 och äger och driver Naprapatiska Institutets fem kliniker i Stockholmsområdet tillsammans med Jonas Parandian och Peter Henningsson. Han har haft förmånen att få jobba tillsammans med och inhämta kunskap från några av världens främsta inom ortopedisk manuell terapi och rehabiliteringsträning. Henrique har arbetat framgångsrikt med många elitidrottare och har själv en bakgrund som elitfotbollsspelare..

Styrkor

En av Henriques främsta styrkor är att han duktig på att se och behandla patienter ur ett helhetsperspektiv, vilket gör att han ofta uppnår framgång där andra har misslyckats.

Utbildning

Han har vidareutbildat sig inom områden som akupunktur, dry-needling, idrottsskaderehabilitering, kost, träning och kommunikologi. Workshops och internships med Ido Portal, strength & conditioning coach på Poliquin Institute och Nutrition & Lifestyle Coach Level 3 via Chek Institute. Han har även utbildat sig inom Thomson Chiropractic Technique, Axelrehabilitering samt träningsfilosofi med Fighting Monkey.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!” och ”Jag vill kunna springa på stranden och klättra i träd utan smärta med mina barnbarn när jag är 70 år!” 

Simon Millak
Simon MillakNaprapat

För Simon har det alltid varit en självklarhet att jobba med människor. Och det var det i kombination med sitt intresse för träning och hälsa som ledde honom till att bli naprapat.

Simon har ett holistiskt synsätt på hälsa och välmående och är väldigt intresserad av hur kropp och sinne hänger ihop.
En av hans stora passioner i livet är träning och då framför allt rörlighetsträning och gymnastik. Han värdesätter balans i livet och för att uppnå det mediterar han en hel del, badar isbad regelbundet ochfinner avkoppling ute i naturen.

Styrkor

Simon har ett öga för detaljer. Han kan lägga märke till små saker och genom att förändra dessa göra stor skillnad, både i avseende när han hjälper människor som har ont och besvär i kroppen men också när det kommer till att optimera prestation.

Utbildning

Simon har utbildat sig på Naprapathögskolan i Stockholm. Där har han även läst Personal Trainer EQF Level 4 vilket är en gedigen personlig tränar-utbildning.
Han har också vidareutbildat sig i dry needling/ akupunktur på Smertebehandling AS.

Motto

“When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves”

Ida Nore
Ida NoreNaprapat

Som patient till Ida får du möta en ambitiös, noggrann och strukturerad terapeut med ett holistiskt synsätt där kropp och sinne hänger samman. Hon lägger stor vikt vid kost, träning och sömn som en del i undersökning och behandling.
Ida är skicklig på att lyssna och möta varje patient samt se till dennes kravbild och behov för att individanpassa behandlingen därefter. Att få med sig patienten i förståelse kring uppkomsten av problematiken samt vad som krävs för att smärtlindra och återställa funktionen är något Ida tycker är essentiellt.Genom sin idrottsliga erfarenhet inom handboll har hon ett stort intresse för idrottsmedicin och skador som uppkommer i samband med träning och sporter. Hon behandlar även framgångsrikt smärta relaterat till stress och stillasittande samt långvariga och akuta smärtproblem.Ida trivs bäst när hon är aktiv och tränar. När hon inte är på kliniken kan man hitta henne antingen på golfbanan eller tränar crossfit.

Styrkor

Noggrann, uppmärksam och engagerad som resulterar i nöjda och glada patienter!

Utbildning

Fyraårig utbildning på Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har även vidareutbildat sig inom dry needling/ akupunktur på Smertebehandling AS.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!”