Naprapat i Åkersberga2020-12-02T15:41:33+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat i Åkersberga

Boka tid
08-54087415

Naprapatiska Institutet Åkersberga

I Åkersberga finns Naprapatiska Institutet på två platser, båda ligger i Åkersberga Centrum med ingång från Stationsgatan. En av lokalerna ligger i nyöppnade Gym & Motion White med ingång mitt emot Pressbyrån, den andra ligger i stora Gym & Motions lokaler med ingång mitt emot Åkersberga Station. Vi är för närvarande två naprapater som dagligen hjälper klienter med både akuta och långvariga besvär med kroppens muskler och leder. På Naprapatiska Institutet Åkersberga lägger vi stor vikt vid att analysera och åtgärda grundorsaken till att dina besvär har uppkommit.  Vi har även tillgång till bra träningsytor och med hjälp av hemövningar och  tränings- och mobilitetsövningar samt uppföljning, förhindrar vi att samma problem uppstår i framtiden. Våra vanligaste behandlingsmetoder är justering och manipulation av leder, muskelbehandling som till exempel pressur och stretching, samt i vissa fall akupunktur och dry-needling. Parkering sker enklast i Åkersberga Centrum

Adresser: 

  1. Åkersberga C: Stationsvägen 33, Ingång i Gym & Motion Whites lokaler. Slå dig ned i mysiga soffor eller i massagestolen så hämtar naprapaten dig där.
  2. Åkersberga C: Storängstorget 1, Ingång i Gym & Motions lokaler. slå dig ned i receptionen så hämtar naprapaten dig där.

Pris:
Ett nybesök kostar 655 kronor och tar 45 minuter. Återbesök tar vanligtvis 30min. Självklart tar vi kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag, 07.00 – 18.30

Fredag 07.00 – 17.00

Varannan Lördag 8-14

ADRESS

Stationsvägen 33 samt Storängstorget 1
184 50 Åkersberga

VÄGBESKRIVNING

Åkersberga C – Gym & Motion White   Ingång mitt emot Pressbyrån

Åkersberga C – Gym & Motion Wellnesscenter
Ingång mitt emot Åkersberga Station

Våra naprapater i Åkersberga

Filip Malmgren
Filip MalmgrenNaprapat

Att arbeta med människor har alltid varit en självklarhet för Filip.
Han har ett brett intresse för att hjälpa människor med allt från långvariga och knepigare besvär, till mer akuta eller idrottsrelaterade besvär.
Han gör allt för att du ska nå dina mål och lägger stor vikt på att du ska förstå den bakomliggande orsaken till din smärtproblematik.
Detta via en noggrann undersökning, skräddarsydd behandling, ett helhetsperspektiv och individanpassad rehabiliteringsplan.

Styrkor

Filip har bland annat en specialkompetens inom idrottsskador då han varit aktiv i diverse fotbollsklubbar. Har sedan två säsonger tillbaka idrottsmedicinskt ansvar för Hammarby fotbollsakademi, där han varit med och upplevt ett SM-guld, europaspel och en inbjudningsturnering i Brasilien.
Utbildning

Det finns en aktiv bakgrund inom idrott, framförallt fotbollen.
Men idag kombinerar han gärna rörelse ute i naturen eller genom att vara ute och svinga på golfbanan!

Motto

“When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves”

Ida Nore
Ida NoreNaprapat

Som patient till Ida får du möta en ambitiös, noggrann och strukturerad terapeut med ett holistiskt synsätt där kropp och sinne hänger samman. Hon lägger stor vikt vid kost, träning och sömn som en del i undersökning och behandling.
Ida är skicklig på att lyssna och möta varje patient samt se till dennes kravbild och behov för att individanpassa behandlingen därefter. Att få med sig patienten i förståelse kring uppkomsten av problematiken samt vad som krävs för att smärtlindra och återställa funktionen är något Ida tycker är essentiellt.Genom sin idrottsliga erfarenhet inom handboll har hon ett stort intresse för idrottsmedicin och skador som uppkommer i samband med träning och sporter. Hon behandlar även framgångsrikt smärta relaterat till stress och stillasittande samt långvariga och akuta smärtproblem.Ida trivs bäst när hon är aktiv och tränar. När hon inte är på kliniken kan man hitta henne antingen på golfbanan eller tränar crossfit.

Styrkor

Noggrann, uppmärksam och engagerad som resulterar i nöjda och glada patienter!

Utbildning

Fyraårig utbildning på Naprapathögskolan i Stockholm.
Hon har även vidareutbildat sig inom dry needling/ akupunktur på Smertebehandling AS.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!”