Norrtälje

I Norrtälje har Naprapatiska Institutet verksamhet centralt beläget på Sjötullsgatan 3. Vår klinik ligger mitt emot Tösse bagari.

I dessa lokaler har vi fyra duktiga naprapater som står redo att hjälpa dig som har fått problem med smärta eller stelhet i rörelseapparaten. Vi tar emot klienter i alla åldrar och behandlar både akuta besvär, som ryggskott och nackspärr, samt mer långtgående besvär, så som diskbråck eller förslitningsskador. 

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och vi arbetar ständigt med vidareutbildning och med att hålla oss uppdaterade gällande aktuell forskning inom manuell medicin. 

Nyckeln till vår framgång ligger i att vi är duktiga på att hitta den grundläggande anledningen till att ditt besvär har uppkommit och därefter utarbetar vi en individuell åtgärdsplan där behandling, uppföljning och rehabiliteringsövningar ingår. Allt för att få dig frisk så snabbt som möjligt och samtidigt förhindra att problemet kommer tillbaka.

Här hittar du oss:

Sjötullsgatan 3

Pris:

En behandling kostar 685 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.45

ADRESS

Sjötullsgatan 3
761 30 Norrtälje

Våra terapeuter i Norrtälje

Robin Palmgren
Robin PalmgrenLeg.Naprapat

I behandlingsrummet är Robin noggrann med att analysera vart grundorsaken till patientens problem kommer ifrån och välja rätt behandlingsmetod för varje specifikt fall.
Genom att lyssna på sin patient får Robin en större förståelse av varför problemen har uppstått och detta lägger han stor vikt vid för att behandlingen ska bli så bra som möjligt.
Han har ett förflutet som elitishockeyspelare och gillar därför att tillbringa tid på en hockeyrink med klubba och puck. Utöver det gillar han att styrketräna samt att vara ute i naturen. Enligt honom själv hittar man den finaste naturen hemma i Roslagen!  

Styrkor

Robin är lyhörd och duktig på att hitta orsaken till problemet. Han är bra på att integrera den manuella behandlingen på bänken med individanpassaad träning för patienten.
Han är en god lyssnare och har ett harmoniskt lugn i sig som smittar av sig i form av trygghet till sina patienter.

Utbildning

Förutom erlagd examen på Naprapathögskolan har Robin vidareutbildat sig inom funktionell träning på Grey´s Institute, dry needling, manipulationstekniker, personlig tränare EQ4 samt holistisk livstilsscoach.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Nina Lövgren
Nina LövgrenLeg.Naprapat

Nina är skicklig naprapat med både livserfarenhet och hårda nypor. Hon är en god lyssnare som är bestämd och ärlig men samtidigt har nära till skratt. Det hon uppskattar mest med naprapatyrket är att man, förutom att hjälpa människor, även får lägga ned lite detektivarbete eftersom varje nytt patientfall är unikt. Det är nyfikenheten som gjort Nina till en riktigt vass naprapat, hon lyckas kombinera sin erfarenhet med sin kunskap för att skapa en bra helhetsbild av varje person. Hennes största intressen, utöver hälsa, är fotboll och landhockey.

Styrkor

En av Ninas absolut främsta styrkor som naprapat är att hon är väldigt noggrann. Hon hjälper sina patienter att få en korrekt diagnos genom att noga undersöka och göra olika tester. Hennes mål är att du om patient ska förstå varför du får besvär men även hur det ska förebyggas. Hon ger sedan den behandling hon anser är bäst för patienten, som till exempel manuell behandling, akupunktur eller rehabiliteringsövningar.

Utbildning

Förutom att Nina är utbildad till naprapat, massageterapeut och personlig tränare på Naprapathögskolan i Stockholm har hon även tagit vidareutbildningar i dry needling och löpning.

Lina Boström
Lina BoströmLeg. Naprapat

Lina är klinikchef på Naprapatiska Instutets klinik i Norrtälje och har arbetat som naprapat i Norrtälje sedan 2012. Hon har tack vare sin energi och ambitiösa inställning utvecklats till en mycket duktig naprapat och brinner för sambandet mellan hur det inre och yttre samspelar. 

Styrkor

En av Linas många styrkor är att hon både är väldigt duktig på den praktiska behandlingen vid bänken, men även är mycket noggrann i att ställa rätt diagnos, samt att hitta den bakomliggande orsaken till att besväret har uppstått.

Utbildning

Efter naprapatexamen på Naprathögskolan har hon har vidareutbildat sig inom områden som kost, akupunktur och justeringsteknik.

Lina har studerat till Holistic Lifestyle Coach och nådde 2015 Level 3 I San Diego.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Henrique de Sousa
Henrique de SousaLeg. Naprapat

Henrique har jobbat som naprapat sedan 2008 och äger och driver Naprapatiska Institutets fem kliniker i Stockholmsområdet tillsammans med Jonas Parandian och Peter Henningsson. Han har haft förmånen att få jobba tillsammans med och inhämta kunskap från några av världens främsta inom ortopedisk manuell terapi och rehabiliteringsträning. Henrique har arbetat framgångsrikt med många elitidrottare och har själv en bakgrund som elitfotbollsspelare..

Styrkor

En av Henriques främsta styrkor är att han duktig på att se och behandla patienter ur ett helhetsperspektiv, vilket gör att han ofta uppnår framgång där andra har misslyckats.

Utbildning

Han har vidareutbildat sig inom områden som akupunktur, dry-needling, idrottsskaderehabilitering, kost, träning och kommunikologi. Workshops och internships med Ido Portal, strength & conditioning coach på Poliquin Institute och Nutrition & Lifestyle Coach Level 3 via Chek Institute. Han har även utbildat sig inom Thomson Chiropractic Technique, Axelrehabilitering samt träningsfilosofi med Fighting Monkey.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!” och ”Jag vill kunna springa på stranden och klättra i träd utan smärta med mina barnbarn när jag är 70 år!” 

Emma Arvidsson
Emma ArvidssonNaprapat
Mer info kommer