Naprapat i Norrtälje 2018-08-28T05:57:52+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat i Norrtälje

Boka tid
0176-85100

Norrtälje

I Norrtälje har Naprapatiska Institutet verksamhet centralt beläget på Sjötullsgatan 3. Vår klinik ligger mitt emot Tösse bagari.

I dessa lokaler har vi fyra duktiga naprapater som står redo att hjälpa dig som har fått problem med smärta eller stelhet i rörelseapparaten. Vi tar emot klienter i alla åldrar och behandlar både akuta besvär, som ryggskott och nackspärr, samt mer långtgående besvär, som diskbråck och förslitningsskador. 

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och vi arbetar ständigt med vidareutbildning och med att hålla oss uppdaterade gällande aktuell forskning inom manuell medicin. 

Nyckeln till vår framgång ligger i att vi är duktiga på att hitta den grundläggande anledningen till ditt besvär har uppkommit och därefter utarbetar en individuell åtgärdsplan där behandling, uppföljning och rehabiliteringsövningar ingår. Allt för att få dig frisk så snabbt som möjligt och samtidigt förhindra att problemet kommer tillbaka.

Här hittar du oss:

Sjötullsgatan 3

Pris:

En behandling kostar 635 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.45

ADRESS

Sjötullsgatan 3
761 30 Norrtälje

Våra terapeuter i Norrtälje

Lina Boström
Lina BoströmLeg. Naprapat

Lina är klinikchef på Naprapatiska Instutets klinik i Norrtälje och har arbetat som naprapat i Norrtälje sedan 2012. Hon har tack vare sin energi och ambitiösa inställning utvecklats till en mycket duktig naprapat och brinner för sambandet mellan hur det inre och yttre samspelar. 

Styrkor

En av Linas många styrkor är att hon både är väldigt duktig på den praktiska behandlingen vid bänken, men även är mycket noggrann i att ställa rätt diagnos, samt att hitta den bakomliggande orsaken till att besväret har uppstått.

Utbildning

Efter naprapatexamen på Naprathögskolan har hon har vidareutbildat sig inom områden som kost, akupunktur och justeringsteknik.

Lina har studerat till Holistic Lifestyle Coach och nådde 2015 Level 3 I San Diego.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Nina Lövgren
Nina LövgrenLeg.Naprapat

Nina är skicklig naprapat med både livserfarenhet och hårda nypor. Hon är en god lyssnare som är bestämd och ärlig men samtidigt har nära till skratt. Det hon uppskattar mest med naprapatyrket är att man, förutom att hjälpa människor, även får lägga ned lite detektivarbete eftersom varje nytt patientfall är unikt. Det är nyfikenheten som gjort Nina till en riktigt vass naprapat, hon lyckas kombinera sin erfarenhet med sin kunskap för att skapa en bra helhetsbild av varje person. Hennes största intressen, utöver hälsa, är fotboll och landhockey.

Styrkor

En av Ninas absolut främsta styrkor som naprapat är att hon är väldigt noggrann. Hon hjälper sina patienter att få en korrekt diagnos genom att noga undersöka och göra olika tester. Hennes mål är att du om patient ska förstå varför du får besvär men även hur det ska förebyggas. Hon ger sedan den behandling hon anser är bäst för patienten, som till exempel manuell behandling, akupunktur eller rehabiliteringsövningar.

Utbildning

Förutom att Nina är utbildad till naprapat, massageterapeut och personlig tränare på Naprapathögskolan i Stockholm har hon även tagit vidareutbildningar i dry needling och löpning.

Emil Amberntsson
Emil AmberntssonLeg.Naprapat

Emil är en mycket duktig naprapat som är noggrann i sin undersökning och tar reda på vad som är orsaken till problematiken. Emil har stor erfarenhet av att hjälpa idrottare och crossfit-utövare att kunna prestera bättre men även kontorsarbetare och motionärer med problem i rörelseapparaten.

Styrkor

Se helheten och har stor framgång även med patienter med långvarig problematik.

 

Utbildning

Emil är utbildad till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm.

Mikael Sandén
Mikael SandénNaprapat

Mikael brinner för naprapati, träning och hälsa. Han är väldigt noggrann i sin undersökning och är mycket duktig på att behandla och hjälpa sina patienter som har problem med i rörelseapparaten.

Styrkor

Noggrann, engagerad och får ofta sina patienter att överträffa sina målsättningar!

 

Utbildning

Naprapati på Naprapathögskolan i Stockholm.

Simon Millak
Simon MillakNaprapat

För Simon har det alltid varit en självklarhet att jobba med människor. Och det var det i kombination med sitt intresse för träning och hälsa som ledde honom till att bli naprapat.

Simon har ett holistiskt synsätt på hälsa och välmående och är väldigt intresserad av hur kropp och sinne hänger ihop.
En av hans stora passioner i livet är träning och då framför allt rörlighetsträning och gymnastik. Han värdesätter balans i livet och för att uppnå det mediterar han en hel del, badar isbad regelbundet ochfinner avkoppling ute i naturen.

Styrkor

Simon har ett öga för detaljer. Han kan lägga märke till små saker och genom att förändra dessa göra stor skillnad, både i avseende när han hjälper människor som har ont och besvär i kroppen men också när det kommer till att optimera prestation.

Utbildning

Simon har utbildat sig på Naprapathögskolan i Stockholm. Där har han även läst Personal Trainer EQF Level 4 vilket är en gedigen personlig tränar-utbildning.
Han har också vidareutbildat sig i dry needling/ akupunktur på Smertebehandling AS.

Motto

“When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves”

Mattias Derfält
Mattias DerfältNaprapat

Mattias arbetar som naprapat på Naprapatiska Institutet i Åkersberga och i Norrtälje. Han valde naprapatyrket på grund av sitt brinnande intresse för människokroppen och för att få arbeta med och hjälpa människor. Han har ett stort intresse för träning och har tidigare i livet spelat både fotboll, hockey och innebandy. Numera lägger han mycket tid på konditionsidrott i alla dess former där löpningen ligger honom närmast om hjärtat. Mattias arbetar strukturerat och hjälper dig med att ta reda på vad som gör ont och den bakomliggande orsaken till smärtan.

Styrkor

Mattias är expert på löprelaterade besvär där han är vidareutbildad samt har stora personliga erfarenheter.
Men oavsett om du kommer med vanliga besvär som ont i rygg och nacke eller olika typer av idrottsskador så är du i trygga händer hos Mattias som kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig.

Utbildning

Mattias har vidareutbildat sig inom löprelaterade besvär bland annat Biomechanics and Running Retraining Course. Han är också utbildad löpcoach och har stor erfarenhet av att behandla och hjälpa dig med idrottsskador. I tillägg har han också utbildat sig inom akupunktur och dry needling

Motto

“Du har bara en kropp. Ta hand om den!”