Norrtälje

I Norrtälje har Naprapatiska Institutet verksamhet centralt beläget på Sjötullsgatan 3. Vår klinik ligger mitt emot Tösse bagari.

I dessa lokaler har vi fyra duktiga naprapater som står redo att hjälpa dig som har fått problem med smärta eller stelhet i rörelseapparaten. Vi tar emot klienter i alla åldrar och behandlar både akuta besvär, som ryggskott och nackspärr, samt mer långtgående besvär, så som diskbråck eller förslitningsskador. 

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och vi arbetar ständigt med vidareutbildning och med att hålla oss uppdaterade gällande aktuell forskning inom manuell medicin. 

Nyckeln till vår framgång ligger i att vi är duktiga på att hitta den grundläggande anledningen till att ditt besvär har uppkommit och därefter utarbetar vi en individuell åtgärdsplan där behandling, uppföljning och rehabiliteringsövningar ingår. Allt för att få dig frisk så snabbt som möjligt och samtidigt förhindra att problemet kommer tillbaka.

Här hittar du oss:

Sjötullsgatan 3

Pris:
Prisklass 1. En behandling kostar 790 kronor. Helgpris 890kr.

Soner Örgun

Gustav Svensson

My Cosmo

Lina Boström

Prisklass 2. (naprapater med 15+ års erfarenhet) En behandling kostar 890 kronor. Helgpris 890kr.

Henrique de Sousa

Ett nybesök tar ca 45 minuter. Ett återbesök ca 30 min.

Betala gärna med kort eller Swish!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.30

Helgtider enstaka helger

ADRESS

Sjötullsgatan 3
761 30 Norrtälje

Våra terapeuter i Norrtälje

Soner Örgun
Soner ÖrgunNaprapat

Soner arbetar både i Åkersberga och Norrtälje. Han har sedan sina tidigare år alltid varit
aktiv i många olika typer av sport-sammanhang men fotbollen var det som låg närmast
hjärtat. Idag ägnar han sig mest åt Padel och styrketräning, men uppskattar lika mycket en
promenad i skogen. Efter en fotbollsskada i ung ålder blev Soners passion och drivkraft människokroppen.

Styrkor

Han tycker om att jobba med människor och värdesätter samarbete mellan patient och terapeut. Han vill få dig att känna dig involverad och få en djupare förståelse för din kropp såväl som hur den fungerar. Målet är att tillsammans skapa förutsättningar för att kunna hantera och förebygga sina besvär.

Soner är en god lyssnare, noggrann och inkännande. Utifrån dina mål och behov jobbar han, i nära dialog med dig, fram en strategi som passar dina krav och förutsättningar för att uppnå dessa. Genom god information vill han ge dig förståelse kring orsaken till ett besvärs uppkomst, vad man behöver göra åt detta och vad din egna roll i processen kommer vara.

Hos Soner kan du känna dig sedd, trygg och väl bemött!

Utbildning

Naprapathögskolan
Personlig tränare
Dry- Needling

Gustav Svensson
Gustav Svensson
Mer info kommer
My Cosmo
My Cosmo

My arbetar både i Åkersberga och i Norrtälje.
Hon är uppväxt i Åkersberga men har under livets gång även bott i både Sälen, Åre och Orsa. Hon har alltid varit en aktiv person och har en bred idrottsbakgrund. Idag spelar hon basket i Åkersbergas ena damlag. Vid sidan av basketen så har hon även sin stora passion för skidåknin och är även utbildad skid/snowboard instruktör.

Drömmen om att bli Naprapat och få hjälpa så många som möjligt växte fram under en period då hon själv var mycket skadad och fick hjälp av olika terapeuter.

Styrkor

Det som gör My till en riktigt bra naprapat är att hon lyssnar, visar empati, anpassar sig till personen hon har framför sig och verkligen vill vara en del i patienternas tillfrisknande.

Hon har även en stor erfarenhet av egen skadeproblematik vilket gör det väldigt lätt för henne att sätta sig in i andras olika typer av besvär. Detta bidrar även till att ställa rätt diagnos och att hitta den bakomliggande orsaken till besväret.

Utbildning

My har utbildat sig på Naprapathögskolan i Stockholm. Hon har även en internationell PT licens också den från Naprapathögskolan samt en Personlig tränare licens från The Academy.

Motto 

”Utmaningar är det som gör livet intressant, och att övervinna dom är det som ger livet en mening” 

Lina Boström
Lina BoströmLeg. Naprapat

Lina är klinikchef på Naprapatiska Instutets klinik i Norrtälje och har arbetat som naprapat i Norrtälje sedan 2012. Hon har tack vare sin energi och ambitiösa inställning utvecklats till en mycket duktig naprapat och brinner för sambandet mellan hur det inre och yttre samspelar. 

Styrkor

En av Linas många styrkor är att hon både är väldigt duktig på den praktiska behandlingen vid bänken, men även är mycket noggrann i att ställa rätt diagnos, samt att hitta den bakomliggande orsaken till att besväret har uppstått.

Utbildning

Efter naprapatexamen på Naprathögskolan har hon har vidareutbildat sig inom områden som kost, akupunktur och justeringsteknik.

Lina har studerat till Holistic Lifestyle Coach och nådde 2015 Level 3 I San Diego.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Henrique de Sousa
Henrique de SousaLeg. Naprapat

Henrique har jobbat som naprapat sedan 2008 och äger och driver Naprapatiska Institutets fem kliniker i Stockholmsområdet tillsammans med Jonas Parandian och Peter Henningsson. Trion drev tidigare Naprapatlandslaget Stockholm under många år. Han har haft förmånen att få jobba tillsammans med och inhämta kunskap från några av världens främsta inom ortopedisk manuell terapi och rehabiliteringsträning. Henrique har arbetat framgångsrikt med många elitidrottare och har själv en bakgrund som elitfotbollsspelare..

Styrkor

En av Henriques främsta styrkor är att han duktig på att se och behandla patienter ur ett helhetsperspektiv, vilket gör att han ofta uppnår framgång där andra har misslyckats.

Utbildning

Han har vidareutbildat sig inom områden som akupunktur, dry-needling, idrottsskaderehabilitering, kost, träning och kommunikologi. Workshops och internships med Ido Portal, strength & conditioning coach på Poliquin Institute och Nutrition & Lifestyle Coach Level 3 via Chek Institute. Han har även utbildat sig inom Thomson Chiropractic Technique, Axelrehabilitering samt träningsfilosofi med Fighting Monkey.

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!” och ”Jag vill kunna springa på stranden och klättra i träd utan smärta med mina barnbarn när jag är 70 år!”