Naprapat i Norrtälje 2018-05-07T12:28:12+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat i Norrtälje

Boka tid
0176-85100

Norrtälje

I Norrtälje har Naprapatiska Institutet verksamhet centralt beläget på Sjötullsgatan 3. Vår klinik ligger mitt emot Tösse bagari.

I dessa lokaler har vi fyra duktiga naprapater som står redo att hjälpa dig som har fått problem med smärta eller stelhet i rörelseapparaten. Vi tar emot klienter i alla åldrar och behandlar både akuta besvär, som ryggskott och nackspärr, samt mer långtgående besvär, som diskbråck och förslitningsskador. 

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och vi arbetar ständigt med vidareutbildning och med att hålla oss uppdaterade gällande aktuell forskning inom manuell medicin. 

Nyckeln till vår framgång ligger i att vi är duktiga på att hitta den grundläggande anledningen till ditt besvär har uppkommit och därefter utarbetar en individuell åtgärdsplan där behandling, uppföljning och rehabiliteringsövningar ingår. Allt för att få dig frisk så snabbt som möjligt och samtidigt förhindra att problemet kommer tillbaka.

Här hittar du oss:

Sjötullsgatan 3

Pris:

En behandling kostar 610 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.45

ADRESS

Sjötullsgatan 3
761 30 Norrtälje

Våra terapeuter i Norrtälje

Henrique de Sousa
Henrique de SousaLeg. Naprapat

Henrique har jobbat som naprapat sedan 2008 och äger och driver Naprapatiska Institutets fem kliniker i Stockholmsområdet tillsammans med Jonas Parandian och Peter Henningsson. Han har haft förmånen att få jobba tillsammans med och inhämta kunskap från några av världens främsta inom ortopedisk manuell terapi och rehabiliteringsträning. Henrique har arbetat framgångsrikt med många elitidrottare och har själven bakgrund som elitfotbollsspelare med allsvenska meriter.

Styrkor

En av Henriques främsta styrkor är att han duktig på att se och behandla patienter ur ett helhetsperspektiv, vilket gör att han ofta uppnår framgång där andra har misslyckats.

Utbildning

Han har vidareutbildat sig inom områden som akupunktur, dry-needling, idrottsskaderehabilitering, kost, träning och kommunikologi. Workshops och internships med Ido Portal, strength & conditioning coach på Poliquin Institute och Nutrition & Lifestyle Coach Level 3 via Chek Institute

Motto 

”Ta hand om din kropp – du har bara en!” och ”Jag vill kunna springa på stranden och klättra i träd utan smärta med mina barnbarn när jag är 70 år!” 

Lina Boström
Lina BoströmLeg. Naprapat

Lina är klinikchef på Naprapatiska Instutets klinik i Norrtälje och har arbetat som naprapat i Norrtälje sedan 2012. Hon har tack vare sin energi och ambitiösa inställning utvecklats till en mycket duktig naprapat och brinner för sambandet mellan hur det inre och yttre samspelar. 

Styrkor

En av Linas många styrkor är att hon både är väldigt duktig på den praktiska behandlingen vid bänken, men även är mycket noggrann i att ställa rätt diagnos, samt att hitta den bakomliggande orsaken till att besväret har uppstått.

Utbildning

Efter naprapatexamen på Naprathögskolan har hon har vidareutbildat sig inom områden som kost, akupunktur och justeringsteknik.

Lina har studerat till Holistic Lifestyle Coach och nådde 2015 Level 3 I San Diego.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Tova Bergmark
Tova BergmarkLeg. Naprapat

Tova älskar längdskidåkning, yoga och är också en aktiv löpare som genomför flera lopp per år. Hon är ockå en lugn, noggrann och mycket skicklig naprapat som genom att kombinera olika behandlingstekniker och rehabövningar uppnår varaktiga resultat. Som patient till Tova kan du räkna med att träffa en naprapat som verkligen anstränger sig för att hjälpa dig bli kvitt dina besvär. Hon är duktig på att hitta roten till problemet, förklara vad som gått snett och hitta en lösning. Du kommer utan tvekan känna dig nöjd och trygg när du är klar med behandlingen. 

Styrkor

Hon har ett omfattande helhetstänk både på behandlingsbänken men även i behandlingsplanen, som hjälper patienten framåt. Tova gillar att tillsammans med patienten sätta upp mål och göra en rehabiliteringsplan utefter dessa. En annan styrka är att hon är expert på träning och behandling efter graviditet. Hon håller även i mammaträning för nyblivna mammor på Norrtälje Träningscenter, så om du har fått barn och problem med kroppen efter det är Tova rätt person att besöka. Hon är även en fena på att hitta de där allra spändaste punkterna i musklerna och gör något åt det, vilket kan kännas rejält. En annan favorit är att jobba med kluriga rygg- och nackbesvär.

Utbildning

Tova är legitimerad naprapat men har också vidareutbildat sig fortlöpande efter examen. Workshops med Ido Portal, Certifierad MammaMage-tränare, Holistisk Livsstilscoach Level 1, Dry Needling och vidareutbildning i ledbehandling. 

Utbildning i urval:

  • Kommunikation, hälsa och ledarskap – Kommunikologi modul I,  Skandinavisk institutt för kommunikologi Bosön, 2015 
  • Holistisk livsstilscoach level 1, C.H.E.K Institute, 2014
  • Loocomotion, Ido Portal i Göteborg, 2015
  • Certifierad MammaMage-tränare, MammaMage Katarina Woxnerud, 2015
  • Ledbehandling och justeringstecknik, Alla fall, 2014-2015
  • Dry needling, Functional integrated needling for sports trauma level 2, The F.I.T. Institute, 2013
  • Dry needling, Functional integrated needling for pain management level 1, The F.I.T Institute, 2013
  • Naprapatexamen, Naprapathögskolan, 2009-2013

Motto

“Det är aldrig för sent att börja ta hand om sig själv, vare sig det gäller träning, rörelseträning, kost eller någonting annat.”

Nina Lövgren
Nina LövgrenNaprapat

Nina är skicklig naprapat med både livserfarenhet och hårda nypor. Hon är en god lyssnare som är bestämd och ärlig men samtidigt har nära till skratt. Det hon uppskattar mest med naprapatyrket är att man, förutom att hjälpa människor, även får lägga ned lite detektivarbete eftersom varje nytt patientfall är unikt. Det är nyfikenheten som gjort Nina till en riktigt vass naprapat, hon lyckas kombinera sin erfarenhet med sin kunskap för att skapa en bra helhetsbild av varje person. Hennes största intressen, utöver hälsa, är fotboll och landhockey.

Styrkor

En av Ninas absolut främsta styrkor som naprapat är att hon är väldigt noggrann. Hon hjälper sina patienter att få en korrekt diagnos genom att noga undersöka och göra olika tester. Hennes mål är att du om patient ska förstå varför du får besvär men även hur det ska förebyggas. Hon ger sedan den behandling hon anser är bäst för patienten, som till exempel manuell behandling, akupunktur eller rehabiliteringsövningar.

Utbildning

Förutom att Nina är utbildad till naprapat, massageterapeut och personlig tränare på Naprapathögskolan i Stockholm har hon även tagit vidareutbildningar i dry needling och löpning.

Emil Amberntsson
Emil AmberntssonNaprapat

Emil är en mycket duktig naprapat som är noggrann i sin undersökning och tar reda på vad som är orsaken till problematiken. Emil har stor erfarenhet av att hjälpa idrottare och crossfit-utövare att kunna prestera bättre men även kontorsarbetare och motionärer med problem i rörelseapparaten.

Styrkor

Se helheten och har stor framgång även med patienter med långvarig problematik.


Utbildning

Emil är utbildad till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm.

Mikael Sandén
Mikael SandénNaprapati

Mikael brinner för naprapati, träning och hälsa. Han är väldigt noggrann i sin undersökning och är mycket duktig på att behandla och hjälpa sina patienter som har problem med i rörelseapparaten.

Styrkor

Noggrann, engagerad och får ofta sina patienter att överträffa sina målsättningar!


Utbildning

Naprapati på Naprapathögskolan i Stockholm.