Naprapat i Norrtälje2019-03-14T16:41:23+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat i Norrtälje

Boka tid
0176-85100

Norrtälje

I Norrtälje har Naprapatiska Institutet verksamhet centralt beläget på Sjötullsgatan 3. Vår klinik ligger mitt emot Tösse bagari.

I dessa lokaler har vi fyra duktiga naprapater som står redo att hjälpa dig som har fått problem med smärta eller stelhet i rörelseapparaten. Vi tar emot klienter i alla åldrar och behandlar både akuta besvär, som ryggskott och nackspärr, samt mer långtgående besvär, som diskbråck och förslitningsskador. 

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och vi arbetar ständigt med vidareutbildning och med att hålla oss uppdaterade gällande aktuell forskning inom manuell medicin. 

Nyckeln till vår framgång ligger i att vi är duktiga på att hitta den grundläggande anledningen till ditt besvär har uppkommit och därefter utarbetar en individuell åtgärdsplan där behandling, uppföljning och rehabiliteringsövningar ingår. Allt för att få dig frisk så snabbt som möjligt och samtidigt förhindra att problemet kommer tillbaka.

Här hittar du oss:

Sjötullsgatan 3

Pris:

En behandling kostar 655 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.45

ADRESS

Sjötullsgatan 3
761 30 Norrtälje

Våra terapeuter i Norrtälje

Lina Boström
Lina BoströmLeg. Naprapat

Lina är klinikchef på Naprapatiska Instutets klinik i Norrtälje och har arbetat som naprapat i Norrtälje sedan 2012. Hon har tack vare sin energi och ambitiösa inställning utvecklats till en mycket duktig naprapat och brinner för sambandet mellan hur det inre och yttre samspelar. 

Styrkor

En av Linas många styrkor är att hon både är väldigt duktig på den praktiska behandlingen vid bänken, men även är mycket noggrann i att ställa rätt diagnos, samt att hitta den bakomliggande orsaken till att besväret har uppstått.

Utbildning

Efter naprapatexamen på Naprathögskolan har hon har vidareutbildat sig inom områden som kost, akupunktur och justeringsteknik.

Lina har studerat till Holistic Lifestyle Coach och nådde 2015 Level 3 I San Diego.

Motto

“Balans i livet både mentalt och kroppsligt.”

Nina Lövgren
Nina LövgrenLeg.Naprapat

Nina är skicklig naprapat med både livserfarenhet och hårda nypor. Hon är en god lyssnare som är bestämd och ärlig men samtidigt har nära till skratt. Det hon uppskattar mest med naprapatyrket är att man, förutom att hjälpa människor, även får lägga ned lite detektivarbete eftersom varje nytt patientfall är unikt. Det är nyfikenheten som gjort Nina till en riktigt vass naprapat, hon lyckas kombinera sin erfarenhet med sin kunskap för att skapa en bra helhetsbild av varje person. Hennes största intressen, utöver hälsa, är fotboll och landhockey.

Styrkor

En av Ninas absolut främsta styrkor som naprapat är att hon är väldigt noggrann. Hon hjälper sina patienter att få en korrekt diagnos genom att noga undersöka och göra olika tester. Hennes mål är att du om patient ska förstå varför du får besvär men även hur det ska förebyggas. Hon ger sedan den behandling hon anser är bäst för patienten, som till exempel manuell behandling, akupunktur eller rehabiliteringsövningar.

Utbildning

Förutom att Nina är utbildad till naprapat, massageterapeut och personlig tränare på Naprapathögskolan i Stockholm har hon även tagit vidareutbildningar i dry needling och löpning.

Mikael Sandén
Mikael SandénNaprapat

Mikael brinner för naprapati, träning och hälsa. Han är väldigt noggrann i sin undersökning och är mycket duktig på att behandla och hjälpa sina patienter som har problem med i rörelseapparaten.

Styrkor

Noggrann, engagerad och får ofta sina patienter att överträffa sina målsättningar!

 

Utbildning

Naprapati på Naprapathögskolan i Stockholm.

Robin Palmgren
Robin PalmgrenNaprapat

Här kommer snart info om Robin.

Styrkor

Maja Lambertsson
Maja LambertssonNaprapat

Här kommer snart info om Maja

Styrkor