Stockholm Södermalm 2017-08-16T13:35:28+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat på Södermalm

Boka tid
08-4110400

Naprapatiska Institutet Södermalm

I ett gammalt bryggeri från 1600-talet på gatan Nürnbergsgången i Stockholm ligger Naprapatiska Institutet Södermalm. I samma lokaler ligger SPR, ett premiumgym med kampsportsinriktning – hit är alla välkomna, oavsett träningsnivå, ålder eller smärtproblematik i rörelseapparaten. 

I våra två behandlingsrum hittar du naprapaterna Jonas Parandian och Mauro Martinez, redo att hjälpa dig med akuta besvär och skador, samt problem du haft en längre tid, som diskbråck, förslitningsskador och överbelastningsskador. De är experter på kombinationen av manuell behandling och träningsupplägg. Räkna med att du får ett proffsigt mottagande, bra behandling, en förklaring till varför dina besvär uppkommit, samt rehabiliteringsövningar att ta med dig hem som kan hindra att dina besvär återkommer. 

Här hittar du oss:

Nürnbergsgången, ingång Nürnberghuset – 2 trappor. 

Närmsta T-bana är Mariatorget. Pendeltågsstationen Stockholm Södra ligger också väldigt nära. 

Pris:

En behandling kostar 665 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

Kontaktuppgifter: 

Tel: 08-411 04 00

TELEFON

08-4110400

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 18.00

ADRESS

Nürnbergsgången
118 54 Stockholm

VÄGBESKRIVNING

Ingång Nürnberghuset -2TR, nära T-Mariatorget, T-Medborgarplatsen, J-Södra Station

Våra terapeuter på Södermalm

Mauricio Toro Martinez
Mauricio Toro Martinez Leg. Naprapat
Mauricio, eller Mauro som alla kallar honom, jobbar som naprapat på Naprapatiska Institutet Södermalm. Han har ett stort träningsintresse och lägger mycket tid på klättring, brasiliansk jiu-jitsu, styrketräning och löpning. Som om inte det vore nog har han även tävlat i thaiboxning och simning. Det gör att han brinner lite extra för just idrottsrelaterade skador.

Styrkor
Att Mauro är så omtyckt beror på att han är lyhörd och sätter stort fokus på att verkligen försöka förstå varje enskild individ och just deras problem, och sedan jobba efter det. Förutom besvär kopplade till idrott är han också lite extra vass på att lösa huvudvärksproblematik, vilket är väldigt uppskattat. Han hjälper sina patienter genom att noggrant undersöka, förklara, behandla och sedan ge rätt övningar som patienten får jobba vidare med hemma.

Utbildning
Mauro blev färdig naprapat 2012, men har jobbat med hälsa längre än så. Han hade sedan tidigare en utbildning som massageterapeut. Utöver det har han gått kurser i rörelseträning och akupunktur och med de teknikernas hjälp ser han stora framsteg i både rörelsemönster och smärtlindring hos sina patienter.

Utbildning och kurser i urval:
– Movement X functional movement, Ido Portal, 2014
– Dry needling for pain management, Naprapatlandslaget Norge, 2013
– Naprapatexamen, Naprapathögskolan, 2008-2012
– Legitimerad Massageterapeut, Medicinsk kursforum, 2008

Motto
“Jag bemöter mina patienter så som jag själv skulle vilja bli bemött.”

Tobias Möllerfors
Tobias MöllerforsNaprapat
Info kommer snart
Jonas Parandian
Jonas ParandianLeg. Naprapat

Jonas har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har rest världen runt för att lära sig av de allra främsta och fördjupa sina kunskaper. För två år sedan blev Jonas som enda svensk inbjuden till Ido Portals Mentorship-program och han har sedan dess haft ett tätt samarbete med movement-profilen. Det innebär långa dagar med träning och rörelse och regelbundna träffar med Ido Portal flera gånger per år.

Styrkor

En av Jonas medicinska specialiteter är idrottsskador. Han har hjälpt många elitidrottare med svåra skador att komma tillbaka till idrotten snabbare, starkare och rörligare än innan, så att de kunnat prestera på toppnivå igen. Många träffar Jonas som en sista utväg när de har testat det mesta utan att få den hjälp de behöver. Med tålamod och precision har han haft väldigt bra resultat även med de klurigaste fallen. Han inspirerar också dagligen tusentals människor genom sitt Instagram-konto @Naprapatjonas.

Utbildning

Jonas blev färdig naprapat 2008, har arbetat i AIKs medicinska team, samt startat upp framgångsrika naprapatkliniker både i Sverige och Norge. Han strävar hela tiden efter att lära sig mer och att spetsa till sina kompetenser och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i hela världen. Han har utbildningar med bland andra Ido Portal, Wim Hof, Paul Check, och Charles Poliquin i bagaget.

Citat

“Notice that the stiffest tree is most easily cracked, while the bamboo or willow survives by bending with the wind. “