Naprapat Södermalm2020-10-06T07:11:27+00:00
Boka tid
Ring oss

Naprapat på Södermalm

Boka tid
08-4110400

Naprapatiska Institutet Södermalm

I ett gammalt bryggeri från 1600-talet på gatan Nürnbergsgången i Stockholm ligger Naprapatiska Institutet Södermalm. I samma lokaler ligger SPR, ett premiumgym med kampsportsinriktning – hit är alla välkomna, oavsett träningsnivå, ålder eller smärtproblematik i rörelseapparaten. 

I våra två behandlingsrum hittar du naprapaterna Tobias Möllerfors och Mikael Sandén redo att hjälpa dig med akuta besvär och skador, samt problem du haft en längre tid, som diskbråck, förslitningsskador och överbelastningsskador. De är experter på kombinationen av manuell behandling och träningsupplägg. Räkna med att du får ett proffsigt mottagande, bra behandling, en förklaring till varför dina besvär uppkommit, samt rehabiliteringsövningar att ta med dig hem som kan hindra att dina besvär återkommer. 

Här hittar du oss:

Nürnbergsgången, ingång Nürnberghuset – 2 trappor. 

Närmsta T-bana är Mariatorget. Pendeltågsstationen Stockholm Södra ligger också väldigt nära. 

Pris:

En behandling kostar 710 kronor. Ett nybesök tar ca 45 minuter. Betala gärna med kort!

Kontaktuppgifter: 

Tel: 08-411 04 00

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00

ADRESS

Nürnbergsgången
118 54 Stockholm

VÄGBESKRIVNING

Ingång Nürnberghuset -2TR, nära T-Mariatorget, T-Medborgarplatsen, J-Södra Station

Våra terapeuter på Södermalm

Tobias Möllerfors
Tobias MöllerforsLeg. Naprapat
Hälsa, träning och idrott har alltid präglat Tobias liv och han mår som bäst när han är aktiv. Han har utövat många olika idrotter som till exempel innebandy och tennis men det är fotbollen som ligger honom extra varmt om hjärtat och som har varit en stor del i hans liv. Idag tränar Tobias väldigt allsidigt, han styrketränar, spelar innebandy och tycker om att vara ute i naturen där han utövar aktiviteter som längdskidor, löpning och långfärdskridskor.

Styrkor
Tobias ser naprapatyrket som ett detektivarbete och lägger stor vikt på att hitta orsaken till problemet.
Tobias ser på patienten utifrån ett helhetsperspektiv och individanpassar alltid sin behandling utifrån patientens behov. Han är bra på att göra patienten delaktig i sin behandling och skapa förståelse för hur kroppen fungerar. Tobias är en sann lagspelare och med honom bildar patienten ett team som tillsammans sätter upp mål, skapar motivation och arbetar mot förbättring. Tobias är professionell, noggrann och strukturerad i sitt arbete. Han brinner för mötet med människan och är en god lyssnare som skapar trygghet hos patienten.
Tobias behandlar framgångsrikt smärta relaterat till stress och stillasittande, långvariga som akuta problem. Med sin mångsidiga idrottsbakgrund har han dessutom stor kunskap och erfarenhet av idrottsskador.

Utbildning
Tobias har 4 årig utbildning vid Naprapathögskolan. Vidareutbildning inom dry needeling.

Vision
Det jag vill göra som Naprapat är att skapa förutsättningar för människor att leva ett smärtfritt liv. Min vision är att göra människor mer aktiva och medvetna om hur kropp och hälsa hör ihop. Det är ofta små förändringar som kan göra stor skillnad.

Motto
”Alla människor har rätt till ett smärtfritt liv.”

Jonas Parandian
Jonas ParandianLeg. Naprapat

Jonas har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har rest världen runt för att lära sig av de allra främsta och fördjupa sina kunskaper. För två år sedan blev Jonas som enda svensk inbjuden till Ido Portals Mentorship-program och han har sedan dess haft ett tätt samarbete med movement-profilen. Det innebär långa dagar med träning och rörelse och regelbundna träffar med Ido Portal flera gånger per år.

Styrkor

En av Jonas medicinska specialiteter är idrottsskador. Han har hjälpt många elitidrottare med svåra skador att komma tillbaka till idrotten snabbare, starkare och rörligare än innan, så att de kunnat prestera på toppnivå igen. Många träffar Jonas som en sista utväg när de har testat det mesta utan att få den hjälp de behöver. Med tålamod och precision har han haft väldigt bra resultat även med de klurigaste fallen. Han inspirerar också dagligen tusentals människor genom sitt Instagram-konto @Naprapatjonas.

Utbildning

Jonas blev färdig naprapat 2008, har arbetat i AIKs medicinska team, samt startat upp framgångsrika naprapatkliniker både i Sverige och Norge. Han strävar hela tiden efter att lära sig mer och att spetsa till sina kompetenser och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i hela världen. Han har utbildningar med bland andra Ido Portal, Wim Hof, Paul Check, och Charles Poliquin i bagaget.

Citat

“Notice that the stiffest tree is most easily cracked, while the bamboo or willow survives by bending with the wind. “