Naprapat på Östermalm

Naprapatiska Institutet Östermalm

Naprapatiska Institutet Östermalm ligger på Grev Turegatan 44. Här träffar du Östermalms bästa naprapater! Vi har kompetens och kunskap som få andra naprapatkliniker kan erbjuda. Hos oss blir du tryggt omhändertagen, noga undersökt och får bra behandling. Dessutom får du hjälp av din naprapat med hemövningar för att nå ditt mål så fort som möjligt, vare sig det är att bli smärtfri eller kunna prestera bättre i din idrott, på jobbet eller i livet!

Hitta hit:
Närmsta T-bana är Östermalmstorg. 

Pris:
Prisklass 1. En behandling kostar 850 kronor. Helgpris 950 kronor.

Camilla Hansson

Robin Berglind

Prisklass 2. (naprapater med 15+ års erfarenhet) En behandling kostar 920 kronor. Helgpris 990 kronor.

Peter Henningsson

Ett nybesök tar ca 45 minuter. Ett återbesök ca 30 min.

Betala gärna med kort!

TELEFON

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag, 07.00 – 19.00
Helgöppet

ADRESS

Grev Turegatan 44
114 38 Stockholm

VÄGBESKRIVNING

Kliniken ligger centralt på Östermalm. Ingång från Grev Turegatan. 1a dörren till höger på gatuplan.

Våra terapeuter på Östermalm

Camilla Hansson
Camilla HanssonLeg. Naprapat
Camilla har alltid haft ett stort intresse för människan i allmänhet och människokroppen i synnerhet. Hon brinner för att hjälpa människor och sätter alltid dig som patient i fokus. Camilla är nyfiken, engagerad och en god lyssnare, vilket hjälper henne att få en djupare förståelse för patientens besvär och orsaken till det.
Hälsa, träning och idrott har alltid varit en stor del i hennes liv och hon mår som bäst när hon är aktiv och tränar. Tidigare var det handboll som låg närmast hjärtat, men idag tar hon gärna en löptur eller samlar energi ute i naturen.

Styrkor
Camilla är mycket noggrann, lyhörd och engagerad. Hon lägger stor vikt vid att skapa en förståelse för sina patienter om hur kroppen fungerar och vad som är orsaken när den inte fungerar optimalt. Tillsammans med patienten sätter hon upp tydliga mål och en anpassad behandlingsplan.

Utbildning
Förutom den fyraåriga utbildningen på Naprapathögskolan har hon vidareutbildat sig inom dry needling och personlig träning.

Motto
”Ta hand om din kropp – du har bara en!”.

Peter Henningsson
Peter HenningssonLeg. Naprapat
Peter Henningsson äger och driver Naprapatiska Institutet tillsammans med Jonas Parandian och Henrique de Sousa. Trion drev tidigare Naprapatlandslaget Stockholm under många år. Peter har jobbat som naprapat sedan 2006 och har en stor passion för att hjälpa människor. Han brinner för att hjälpa människor till bättre hälsa genom att skapa förändringar i både kropp och knopp. Det är viktigt för Peter att du som patient hos honom förstår din problematik, vad den beror på och hur du ska göra för att bli bättre.

All form av rörelse tilltalar honom oavsett om den är intensiv eller lugn. Han tränar varierat med fokus på rörlighet och funktionell styrka ofta med hjälp av sin egen kropp. Peter använder sig också av yoga och meditation för att skapa lugn och ro och minska stressen.

Styrkor
Peter har mycket hög kompetens inom både akuta och mer kroniska ländryggs- och nackbesvär. Diagnoser som lumbago, cervikalgi och andra smärtdiagnoser från ryggradens olika delar är något han framgångsrikt jobbar med dagligen. Peter behandlar alla typer av besvär från rörelseapparaten, både akuta och mer kroniska tillstånd från muskulatur och leder. En av hans många styrkor är att han har stor erfarenhet av att behandla patienter med stressrelaterade besvär med väldigt goda resultat. Eftersom Peter har mer än femton års erfarenhet av att hjälpa människor har han utvecklat stor förståelse och mycket goda färdigheter i de olika behandlingstekniker han använder. Han är bra på att behandla både akuta och mer långvariga rygg- och nackbesvär men även axel-, höft- och knäproblematik samt spänningshuvudvärk och migrän.

Utbildning
Efter Naprapathögskolan har Peter noggrant fördjupat sig i den manuella medicinen men också akupunktur, kommunikologi och träning. Han har arbetat heltid som naprapat sedan 2006 och har alltid prioriterat vidareutbildningar högt.

Peter är vidareutbildad inom flera manuella behandlingstekniker som bland annat Dry Needling, el-akupunktur, olika manipulationstekniker och mjukdelstekniker samt flera olika rehabilitering- och träningsmetoder, idrottsmedicin, funktionell neurologi och meditation. Peter har bland annat studerat Holistic Lifestyle Coach med Paul Chek, Movement med Ido Portal, Thompson technique med Dr. John Minardi DC, Activator Methods med Dr. Ricardo Fujikawa, MD, DC, akupunktur med Dr. Scappaticci, Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) men också metoder som yoga, Qi-gong och olika andnings- och meditationstekniker.

Motto
“Lyssna på din kropp.”

Robin Berglind
Robin BerglindNaprapat

Redan i ung ålder väcktes Robins intresse för människans kropp och vad man kan göra med den. Genom Robins lyhördhet och förståelse över hur kroppen fungerar kommer han tillsammans med patienten fram till vad som kan behövas för att få en fungerande och smärtfri kropp.

Balans är ett ord som ligger Robin nära till hjärtat. Man ska lyssna på sin kropp och vara ärlig med sig själv. Ibland kan det vara svårt att som patient själv förstå vad som är ur balans vilket kan leda till besvär. Här är Robin rätt person att hitta orsaken och tillsammans med patienten komma fram till en effektiv behandlingsplan som kommer att hjälpa!

Styrkor
Efter att ha arbetat över 10 år som personlig tränare och hjälpt klienter mot deras mål har Robin förstått vikten av att lägga stort fokus på att lyssna på patienten och skapa en djup förståelse för vad problematiken kan vara. Med ett brett tankesätt och en grundläggande undersökning vill Robin tillsammans med patienten lägga upp en bra behandlingsplan för att få bästa möjliga resultat.

Utbildning
Utöver den fyraåriga utbildningen på Naprapathögskolan är han utbildad personlig tränare och vidareutbildad inom dry needling.

Motto
”Life is really simple, but we insist on making it complicated.”